单选题:回答题:More Than 8 Hours Sleep Too Much of a Good ThingAlthough

  • 题目分类:理工类
  • 题目类型:单选题
  • 查看权限:VIP
题目内容:
回答题:
More Than 8 Hours Sleep Too Much of a Good Thing
Although the dangers of too little sleep are widely known,new research suggests that people who sleep too much may also suffer the consequences.
Investigators at the University of California in San Diego found that people who clock up 9 or 10 hours each weeknight appear to have more trouble falling and staying asleep,as well as a number of other sleep problems,than people who sleep 8 hours a night.People who slept only 7 hours each night also said they had more trouble falling asleep and feeling refreshed after a night’s sleep than 8- hour sleepers.
These findings, which DL Daniel Kripke reported in the journal Psychosomatic Medicine, demonstrate that people who want to get a good night’s rest may not need to set aside。 more than 8 hours a night.He added that“it might be a good idea’’for people who sleep more than 8 hours each night to consider reducing the amount of time they spend in bed, but cautioned that more research is needed to confirm this.
Previous studies have shown the potential dangers of chronic shortages of sleep 一 for instance, one report demonstrated that people who habitually sleep less than 7 hours each night have a higher risk of dying within a fixed period than people who sleep more.
For the current report,Kripke reviewed the responses of 1,004 adults to sleep questionnaires,in which participants indicated how much they slept during the Week and whether they experienced any sleep problems.Sleep problems included waking in the middle of the night,arising early in the morning and being unable to fall back to sleep,and having fatigue interfere with day- to-day functioning.
KriDke found that people who slept between 9 and 10 hours each night were more likely to report experiencing each sleep problem than people who slept 8 hours.In an interview, Kripke noted that long sleepers may struggle to get rest at night simply because they spend too much time in bed.As evidence,he added that one way to help insomnia is to spend less time in bed.“It stands to reason that if a person spends too long a time in bed, then they’ll spend a higher percentage of time awake.”he said.
Paragraph 2 ________.
参考答案:
答案解析:

What element enables the ceramic tape to lower its temperatu

What element enables the ceramic tape to lower its temperature________?A.Copper.

查看答案

One survey showed that people who habitually ________each ni

One survey showed that people who habitually ________each night have a higher ri

查看答案

According to the passage, what would be the future of the us

According to the passage, what would be the future of the use of mobile phone? _

查看答案

在市场上,影响某种商品供给的基本因素有(  )。

在市场上,影响某种商品供给的基本因素有(  )。A.商品价格 B.消费者偏好 C.生产技术 D.生产成本 E.相关产品的价格

查看答案

根据我国《“十二五”节能减排综合性工作方案》,重点开展重金属污染治理与修复试点示范的流域是(  )。

根据我国《“十二五”节能减排综合性工作方案》,重点开展重金属污染治理与修复试点示范的流域是(  )。A.淮河流域 B.黄河流域 C.海河流域 D.湘江流域

查看答案